Nieuw: tricot overhemden

donderdag 10 augustus 2017 11:56

Tijdens de inspiratie- en trendlezingen zagen we weer volop comfy chique kleding voorbij komen voor winter 2017-2018. Een Ledûb knitted overhemd is de oplossing om er onberispelijk uit te zien op je werk of een feestje én je tegelijkertijd comfortabel te voelen.

Lees meer...

Het perfecte overhemd

donderdag 16 maart 2017 15:51

Dit voorjaar zie je in heel Nederland snelwegreclame met de slogan Ledûb, het perfecte overhemd! En dat zeggen we niet voor niets. In dit blog lees je 3 redenen waarom Ledûb het perfect overhemd genoemd kan worden. Lees verder!

Lees meer...

Unieke stoffen uit eigen ontwikkeling

dinsdag 31 januari 2017 15:43

Een eigen identiteit van een Ledûb overhemd is voor ons erg belangrijk. We ontwerpen veel stoffen zelf en kiezen hier de perfecte seizoen kleuren bij. Hierdoor vind je bij Ledûb unieke overhemden die perfect passen bij de mode van nu. Ben je benieuwd hoe dit proces verloopt? Lees hieronder snel verder!

Lees meer...

Perfect wit overhemd

woensdag 4 januari 2017 14:05

Onderscheid je je graag in je kledingstijl? De designers van Ledûb zijn continu op zoek naar buitengewone details die jouw overhemd net even anders maken. Kies bijvoorbeeld eens voor een mooi wit overhemd met een verrassend accent.

Lees meer...

Guus Meeuwis in Ledûb

dinsdag 19 april 2016 15:30

Uiteraard wordt de topkwaliteit van Ledûb overhemden ook opgemerkt door stylisten! We worden regelmatig gebeld met de vraag of we BN'ers willen kleden. Zo nam de bekende styliste Manon Meijers in januari contact met ons op met de vraag of Ledûb overhemden wil sponsoren voor de theatertour Morgen van Guus Meeuwis, voor Guus en zijn band.

Lees meer...