X

Cookies maken ons aanbod gebruiksvriendelijker en effectiever. Door de site te bezoeken, gaat u akkoord met gebruik van de cookies.

Lees meer Ok

LOOKBOOK SUMMER '18

Colour up with pastels!

Waarom altijd blauw en wit voor je zakelijke look? Colour up with pastels! Ledûb biedt volop nieuwe geklede overhemden in zachte pastels.

Laat je inspireren door de nieuwe Ledûb collectie! Bekijk hieronder het Behind the Scenes filmpje van de Summer fotoshoot.

Spring leaves a print!
Dit seizoen start met fraaie printoverhemden in rustige blauw- en bruintinten. Het kleine boordje en de smalle manchet passen helemaal bij de nieuwste trend naar verfijning in overhemden.

 

De easy iron all-over printoverhemden zijn wat gewaagder. Met dit overhemd zie je echt dat je iets nieuws aan hebt. De gave camelknoop en het biesje aan het pat zorgen ervoor dat je het overhemd goed kunt dragen met donkerblauw en bruintinten.

 

De nieuwste overhemden liggen in de winkels! Of je ontdekt ze in de webshop.

Graphical prints only!


Colour up with graphical prints. Deze collectie printoverhemden is beschikbaar in veel varianten. In verschillende pasvormen en mouwlengtes; van de extra slanke Slim Fit tot de normale Modern Fit pasvorm en van korte mouw tot extra lange mouw.