Het thema van de nieuwe Ledûb najaarscollectie is ‘Graphical City’.

Strakke lijnen en speelse, grafische dessins uit de hippe stad zie je terug in de fraaie overhemden.

 

undefined

Een trend dit najaar is het dragen van donker op donker. Stijlvol zwarte overhemden met mooie herfst accenten. De bijpassende cognackleurig knopen zorgen voor extra stijl en een makkelijke match met je bruine riem of schoenen.

Dé kleuren deze herfst zijn fresh blue, soft grey, classic red en camel. Door het gebruik van deze verschillende kleuren in een overhemd is je nieuwe Ledûb eenvoudig te combineren met je andere kledingstukken. Zo kun met een nieuw Ledûb shirt verschillende combinaties maken en zie je er telkens anders en goed gekleed uit.

Fashion trend - comfort dressing: onze tricot overhemden

Als je bij Ledûb kiest voor een van de mooie tricot overhemden gemaakt van 100% katoen, kies je voor een heerlijk comfortabel overhemd met de perfecte pasvorm.

Deze najaar/winter collectie heb je de keuze uit diverse donkerblauw en zwart/antraciet tinten. Van een luxe uni tot een overhemd met een subtiel ingeweven patroon zoals een horizontale streep of een puntje. De overhemden zijn beschikbaar in Slim Fit en Tailored Fit. De tricot overhemden zijn met vrijwel alles te combineren; van een pantalon tot een afgedragen denim of een katoenen chino.

Lees meer over deze overhemden in het blog >>