X

Cookies maken ons aanbod gebruiksvriendelijker en effectiever. Door de site te bezoeken, gaat u akkoord met gebruik van de cookies.

Lees meer Ok

De boorden van overhemden specialist Ledûb

Je hebt bij Ledûb keuze uit diverse boorden die passen bij iedere gelegenheid dat je een overhemd wilt dragen. Van de klassieke semi spread boord voor zakelijke draagmomenten tot een moderne cut away boord als je meer trendy gekleed wilt gaan. En van een button down boord voor een sportieve bui tot een vlinderboord voor je black-tie uitnodiging.

De juiste boordmaat
Het belangrijkste aan een overhemd is dat het prettig en comfortabel draagt. Dit houdt in dat je het 's morgens aantrekt en er de hele dag niet meer mee bezig bent. De juiste boordmaat is hiervoor van groot belang.
De boord moet goed aansluiten, maar mag zeker niet te strak zitten. Je dient er nog ruim een vinger tussen te kunnen steken. Wil je meer weten over de verschillende pasvormen? Klik dan hier!
Wanneer je een overhemd onder een colbert draagt, dan dienen de boordpunten net verstopt te zijn onder het colbert. De achterkant van de boord dient ongeveer een centimeter boven de kraag van het colbert uit te komen.