X

Cookies maken ons aanbod gebruiksvriendelijker en effectiever. Door de site te bezoeken, gaat u akkoord met gebruik van de cookies.

Lees meer Ok

Guus Meeuwis in Ledûb

donderdag 13 juni 2019 14:49

Samenwerking Manon Meijers styling - Guus Meeuwis - Ledûb

Uiteraard wordt de topkwaliteit van Ledûb overhemden ook opgemerkt door stylisten! We worden regelmatig gebeld met de vraag of we BN'ers willen kleden. In samenwerking met de bekende styliste Manon Meijers kleden we al jaren Guus en zijn band. Ook dit jaar weer tijdens het concert 'Groots met de zachte G' in het Philips station in Eindhoven.

Samenwerken met Manon en Guus vinden we telkens weer interessant en plezierig. Zowel Guus als Manon voldoen aan belangrijke criteria die passen bij Ledûb: een grote passie voor wat ze doen, ondanks alle succes behouden ze hun authenticiteit en ze staan voor absolute topkwaliteit.

Ontmoeting met Guus Meeuwis

Vorig jaar mochten we zelf een optreden gaan bekijken in het Theater aan de Parade in Den Bosch. Altijd leuk, maar nu toch extra bijzonder omdat we vooraf met Guus mochten kennismaken. Om Guus te verrassen brachten we een hagelwit nieuw overhemd voor hem mee, zodat hij keurig gekleed het podium op kon. Een gezellig praatje bevestigde dat hij echt goed bij Ledûb past! Hij is blij met de strijkvrije stofkwaliteit en de perfecte pasvorm. De stof is niet alleen handig omdat hij minder hoeft te strijken, maar ook omdat deze ademend is en dat is wel prettig is onder de warme lampen. Hij wist bovendien te vertellen dat de naam Ledûb het omgekeerde is van Budel, de plaats waar Ledûb is opgericht. Dat klopt inderdaad, Guus!

Na deze aangename ontmoeting mochten we kennismaken met Mark Meeuwis, de broer van Guus. Ook hij kent het merk Ledûb goed. Hij vertelde trots dat hij zelfs op zijn bruiloft een Ledûb overhemd heeft gedragen! Nice to know ;-)

Na deze bijzondere ontmoetingen mochten we genieten van een prachtig optreden.

Wil jij net als Guus en zijn band een comfortabel strijkvrij overhemd?

Bekijk dan hier de collectie