X

Cookies maken ons aanbod gebruiksvriendelijker en effectiever. Door de site te bezoeken, gaat u akkoord met gebruik van de cookies.

Lees meer Ok

Het perfecte overhemd

donderdag 16 maart 2017 15:51

Dit voorjaar zie je in heel Nederland snelwegreclame met de slogan Ledûb, het perfecte overhemd! En dat zeggen we niet voor niets. In dit blog lees je 3 redenen waarom Ledûb het perfect overhemd is.

 

1 Comfortabel

Zoveel mensen, zoveel wensen, zoveel silhoutten. Ledûb biedt daarom een keur aan mogelijkheden. Zo zijn er maar liefst 4 pasvormen en 3 mouwlengtes, die moeiteloos aansluiten bij verschillende lichaamsfiguren en voorkeuren. Benieuwd welke pasvorm voor jou geschikt is? Doorloop ons eenvoudige stappenplan voor de juiste pasvorm en maat! Draagcomfort begint bij de juiste pasvorm. Maar ook de ademende stoffen bieden elke man de hele dag door het nodige comfort.

 

2 Strijkvrij

Ledûb begrijpt dat er leukere dingen in het leven zijn dan overhemden strijken, daarom is er een groot aanbod in 100% katoen strijkvrije of eenvoudig te strijken overhemden. Bekijk hier het aanbod strijkvrije overhemden.

 

3 Perfect voor ieder draagmoment

Of je er nu onberispelijk uit moet zien voor je werk, een speciale gelegenheid of gewoon verzorgd wil relaxen in je vrije tijd: Ledûb biedt het perfecte overhemd voor elk moment. Ledûb zorgt al meer dan 50 jaar voor draaggeluk bij de man. De boorden blijven netjes overhemd, de stoffen blijven mooi en de pasvorm comfortabel. Van de eerste keer dragen tot na de zoveelste wasbeurt. Bekijk hier het aanbod zakelijke overhemden en het aanbod printoverhemden voor meer informele momenten.