X

Cookies maken ons aanbod gebruiksvriendelijker en effectiever. Door de site te bezoeken, gaat u akkoord met gebruik van de cookies.

Lees meer Ok

Unieke stoffen uit eigen ontwikkeling

dinsdag 31 januari 2017 15:43

Een eigen identiteit van een Ledûb overhemd is voor ons erg belangrijk. We ontwerpen veel stoffen zelf en kiezen hier de perfecte seizoen kleuren bij. Hierdoor vind je bij Ledûb overhemden met unieke stoffen die perfect passen bij de mode van nu. Ben je benieuwd hoe dit proces verloopt? Lees hieronder snel verder!

De designers van Ledûb laten zich bij de start van een nieuwe seizoen inspireren door internationale mode- en stoffenbeurzen en de belangrijkste fashion trendwatchers. Deze inspiratie vertalen ze naar de perfecte Ledûb overhemden die passen bij het seizoen.

Voor voorjaar 2017 presenteren we de op en top zomerse ‘Summer Holiday collectie’. De collectie is verfrissend kleurrijk, modern en met een nadrukkelijk eigen beeld. De designers staan bij ieder overhemd voor de uitdaging om een overhemd te ontwerpen met de enige, echte Ledûb identiteit. Om dit te bereiken ontwikkelen we veel stoffen zelf.

De designers tekenen eigen grafische patronen, bedenken o.a. de grootte van de ruit en de breedte van de strepen en passen de juiste kleuren toe in ieder ontwerp.

Om de juiste kleuren voor een overhemd te kiezen worden nauwgezet de fashiontrends gevolgd. Zeker voor een overhemd is het belangrijk dat dit perfect combineert met andere kledingstukken zoals broeken en colberts. De belangrijkste Ledûb seizoen kleuren zijn frisse pasteltinten zoals mintgroen en lichtblauw gecombineerd met zomers wit. Deze zijn perfect te combineren met de chino’s, jeans en jasjes die je dit voorjaar in de winkel kunt vinden.

Na het ontwikkelen van de dessins en het afstemmen van de kleuren worden deze stoffen speciaal voor Ledûb geweven door betrouwbare stoffenleveranciers waar we vaak al jaren mee werken. De unieke stoffen worden verstuurd naar onze eigen fabriek in Macedonië waar ze met passie en vakmanschap verwerkt worden tot een mooi overhemd.

Wil je een Ledûb met eigen identiteit? Bezoek een van onze dealers en laat je inspireren door de Ledûb collectie!