Overhemden mouwlengte 7

Totaal 57 overhemden

Bekijk hieronder de ruime keuze overhemden in mouwlengte 7 (extra lange mouw), ideaal voor lange mannen met lange armen. Een overhemd mouwlengte 7 heeft een 7 centimeter langere mouw dan de standaard mouwlengte. Ledûb al 50 jaar de shirtspecialist. Bekijk het aanbod en koop online via een van onze betrouwbare dealers.

 

 

Naar boven...

Overhemden extra lange mouw

Het belangrijkste aan een overhemd is dat het prettig en comfortabel draagt. De juiste mouwlengte speelt hierbij een grote rol. Ledûb biedt verschillende mouwlengte, waaronder de overhemden extra lange mouw.

 

Overhemden extra lange mouw, mouwlengte 7

Lange mannen met lange armen kunnen kiezen voor overhemden extra lange mouw. Dit overhemd extra lange mouw, wordt ook wel een overhemd met mouwlengte 7 genoemd. Een overhemd extra lange mouw heeft 7 centimeter langere mouwen dan de standaard mouwlengte.

 

Overhemden extra lange mouw in verschillende pasvormen.

Het aanbod aan pasvormen is bij Ledûb groot. Voor iedere man de juiste pasvorm is het motto. Dit geldt uiteraard ook voor overhemd extra lange mouw.

 

Overhemd extra lange mouw voor zakelijke draagmomenten.

Ga je graag in een overhemd naar het werk kies dan voor een overhemd extra lange mouw voor zakelijke draagmomenten. De overhemden extra lange mouw in wit en blauw zijn hiervoor altijd geschikt.

 

Overhemd extra lange mouw in strijkvrije kwaliteit

Ledûb biedt mooie overhemden in diverse stofkwaliteiten en kleuren. Kies ook voor de populaire strijkvrije Ledûb stofkwaliteit in extra lange mouw.

 

Koop je mouwlengte 7 overhemd met extra lange mouw via onze online shop

Kies op onze online shop een overhemd extra lange mouw en bestel deze vervolgens via een betrouwbare Ledûb partner. We hebben hiervoor alleen dealers geselecteerd waar we lang mee samenwerken en die voldoen aan onze strenge eisen.