X

Cookies maken ons aanbod gebruiksvriendelijker en effectiever. Door de site te bezoeken, gaat u akkoord met gebruik van de cookies.

Lees meer Ok

Top 10 blauwe overhemden

Totaal 10 overhemden

Een blauw overhemd is een musthave voor iedere man. Je kunt een blauw overhemd zowel casual- als voor formele gelegenheden dragen. Bekijk de top 10 blauwe overhemden en bestel online via een betrouwbare Ledûb dealer.

Naar boven...

Blauwe overhemden van Ledûb, een ruime keuze voor iedere gelegenheid

Iedere herengarderobe dient een aantal blauwe overhemden te bevatten, zowel voor casual als voor formele draagmomenten. Met de juiste basiskledingstukken kun je goed combineren zodat je iedere dag weer anders voor de dag komt. Uiteraard kun je hiervoor bij Ledûb terecht!

 

Blauwe overhemden voor casual draagmomenten

Een mooi blauw casual overhemd is goed te combineren met een grijs vest of een grijze trui op een donkere jeans. Voor een totaal andere look combineer je ditzelfde overhemd met een navy trui op een lichtere jeans.
Bekijk de blauwe overhemden voor casual draagmomenten

 

Blauwe overhemden voor formele draagmomenten

Als je op je werk formeel gekleed dient te gaan, dan mogen een aantal goede zakelijke overhemden niet ontbreken. Met blauwe overhemden, een grijs en navyblauw pak en bruine en zwarte schoenen kun je volop combineren.
Bekijk de blauwe overhemden voor formele draagmomenten

 

Nieuwsgierig?
Bekijk het complete aanbod blauwe overhemden.